Bij ons werkt ook

Evert Reemst

Evert Reemst


Evert werkt bij MaintenancebyEML sinds 1 maart 2011. Evert is werkzaam als helicopter maintenance technician en is verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud aan de Apache en het begeleiden van nieuwe medewerkers.
Ton Los

Ton Los


Ton is sinds 2009 bij MaintenancebyEML aangesloten.  Ton heeft een mechanische helikopter achtergrond en heeft voor ons bij defensie al verschillende opdrachten uitgevoerd. In eerste instantie heeft Ton de introductie van het componenten onderhoud voor de NH90 voorbereidt en sinds november 2012 is Ton betrokken bij het groot onderhoud aan de Apache.
Henk Moes

 Henk Moes


Henk is sinds 1995 in dienst van MaintenancebyEML. Henk is daarmee een van de eerste collega's die zich bij ons heeft aangesloten. Henk is vliegtuigplaatwerker en zet zich al vele jaren in voor verschillende opdrachtgevers.
Joram Wannee

Joram Wannee


Joram is sinds 2011 in dienst van MaintenancebyEML. Joram is een bevlogen vliegtuigplaatwerker en heeft zich sinds 2011 gespecialiseerd in het nieuw bouwen en samenstellen van complexe vliegtuigdelen.


De dagelijkse leiding is in handen van

PieterJan Spijkerman

PieterJan Spijkerman


Verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en uitvoerder van alle backoffice werkzaamheden.

PieterJan beschikt over 10 jaar hands-on vliegtuigonderhoud ervaring en 25 jaar IT ervaring. Hij is begonnen als leerling monteur bij de KLM, vervolgens als licensed engineer op verschillende commerciële helikopters. Als systems engineer heeft hij verscheidene jaren hands-on ervaring bij het onderhouden van IBM mainframe systemen opgedaan. Vervolgens is hij als operations manager verscheidene jaren verantwoordelijk geweest voor een wereldomvattend netwerk van IT systemen van een Amerikaanse multinational. Sinds 1997 is PieterJan werkzaam als zelfstandig ondernemer in de IT en vliegtuigonderhoud branche. PieterJan is meer dan 10 jaar in Amerika en 3 jaar in het Verengd Koninkrijk werkzaam geweest. Sinds 2002 is hij dagelijks betrokken bij MaintenancebyEML. PieterJan is getrouwd met ErnaJoan, gepensioneerd onderwijzeres in Amsterdam.