Wie zijn wij?

Wij zijn een groep van erkende specialisten binnen ons vakgebied verbonden door een kleine backoffice.

Specialisten voelen zich aangetrokken tot onze werkwijze omdat zijn of haar specialisme herkend wordt en wij bij herhaling aantonen goed in staat te zijn dat specialisme bij de klant onder de aandacht te brengen.

Een kleine backoffice met als verantwoordelijkheid het winstgevend opereren van de onderneming, het identificeren van klanten, het ontwikkelen van inzetbehoeften, het aantrekken van passende specialisten en het ontwikkelen van nieuwe typen dienstverlening.  

Specialisten hoeven zich bij ons niet te bekommeren om continuïteit maar hebben uitsluitend oog voor het oplossen van problematiek bij de klant, terwijl de backoffice bezig is met continuïteit en bedrijfsontwikkeling.

Wij ondersteunen commerciële klanten en de militaire sector waar wij onder andere groot onderhoud uitvoeren aan vliegtuigen en helikopters. Onze medewerkers zijn betrokken bij vliegtuignieuwbouw werkzaamheden. Ook voeren onze specialisten grote avionica modificaties en structurele reparaties uit.

Onze medewerkers introduceren jarenlange ervaring op de werkvloer waar uitvoering, opleiding,  begeleiding en collectieve vaardigheden samenkomen en resulteren in belangrijke toegevoegde waarde en continuïteit voor onze opdrachtgevers.

Wij opereren binnen bestaande afspraken die van toepassing zijn op de “groot metaal”.  Wij zijn lid van Metalektro  en houden ons aan de bestaande collectieve arbeids overeenkomsten. Wij nemen actief deel aan handelsorganisaties zoals de Netherlands Aerospace Group en NIDV.